Isikuandmete kaitse

PRIVAATSUSE JA ISIKUANDMETE KAITSEST
T-Style pöörab kõrget tähelepanu oma kodulehe kasutajate isikuandmete kaitsele. Kõiki isikuandmeid mille meie kasutajad meile usaldavad kasutatakse vaid kodulehe omaniku OÜ T-Style poolt. Kodulehel pakutavate teenustega seotud toimingud ja isikuandmete kaitse teostatakse vastavalt EV isikuandmete kaitse seadusele ja Andmekaitse Inspektsiooni juhenditele.

TEIE KOHTA KOGUTAVAD ISIKUANDMED
Kasutades meie kodulehe teenuseid kogume me teie kohta andmeid järgnevalt. Me kogume ainult neid andmeid mis te ise teadlikult meile edastate. Enamik kogutavatest andmetest kogutakse elektrooniliselt ja võimalikult automatiseeritult ja on vajalikud kliendiks registreerimisel või ostu sooritamisel. Neid andmeid kasutatakse vaid teie ostude või tellimuste täitmiseks vajalikes toimingutes. Samuti juhul kui te tellite meilt elektroonilise uudiskirja. Teile jääb alati õigus loobuda meie teenustest ja teie andmeid enam ei kasutata ja kustutatakse. Me ei jaga teie isikuandmeid kolmandatele isikutele.

KODULEHEL KASUTATAVAD KÜPSISED (cookies)
Küpsis on väike tekstifail, mille veebiserver saadab teie veebilehitsejale. Informatsioon, mida küpsised sisaldavad, võib olla sisselogimise või registreerumise info, veebipoe ostukorv, kasutuseelistuste nimekiri vms. Arvuti hoiab küpsiseid töö ajal ajutistes failides ja kui te brauseri välja lülitate, siis küpsised vastavalt nende kehtivusajale kas kustutatakse või salvestatakse. Küpsised on passiivsed failid ja ei edasta viiruseid.

T-Style kasutab küpsiseid selleks, et teha teie visiit meie kodulehele võimalikult meeldivaks. Näiteks võimaldavad need teha teie liikumist meie kodulehel kiiremaks ja sujuvamaks. Küpsiste poolt kogutav informatsioon on anonüümne ja seda ei saa siduda teiste teilt saadud andmetega. Küpsiste poolt kogutavad andmed võimaldavad meil pakutavaid teenuseid paremini arendada ja võivad sisaldada näiteks IP aadressi, kuupäeva, kellaaega, kasutatavat brauserit, külastatud lehti, geograafilist asukohta. Enamik veebilehitsejaid(Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari jne) võimaldavad küpsiste lubamist, keelamist ja kustutamist.